Vad innebär tjänsten?

WordPress Serviceavtal innebär att vi tar hand om allt löpande underhållsarbete med din WordPress-site.  Vårt mål är att din site alltid är nåbar, uppdaterad och säker. Sveriges bästa serviceavtal för WordPress helt enkelt.

Vi håller ett öga på din site dygnet runt och går in och fixar uppdateringar, backupper och säkerhetsinställningar så fort något behöver åtgärdas. Om siten går ner meddelar vi dig direkt samtidigt som vi börjar avhjälpa problemet.

Om du vill ha det bästa vi kan erbjuda så flyttar du din site till våra hypersnabba och WordPress-optimerade servrar. Vi lovar att nästan ingen slår oss på fingrarna vad gäller prestanda när siten ligger hos oss.

Så arbetar vi

Förberedelser

Innan vi tar det löpande ansvaret för er WordPress-installation så går vi igenom hur siten fungerar idag i enlighet med våra tjänster för säkerhet och optimering, allt för att säkerställa att din site fungerar optimalt.

Om du dessutom väljer att flytta siten till våra servrar så kommer vi överens om ett datum då vi fryser er nuvarande sida och gör flytten till våra servrar. I normalfallet görs detta helt utan att siten är nere. Om du driver e-handel på siten kan det krävas att vi har siten off-line upp till 2 timmar.

 

Löpande drift

Allt arbete på er site utförs alltid enligt ett protokoll som är anpassat till just er site. Alla utförda åtgärder dokumenteras för full spårbarhet.

Vi bevakar din WordPress-site med hjälp av ett par olika system för att upptäcka när något måste åtgärdas. Här ingår uppdateringar, säkerhetsproblem, prestanda och upptid.

I normalfallet får vi t.ex reda på att en ny uppdatering finns tillgänglig inom 4 timmar från det att den släpps.

Innan vi genomför en åtgärd som kan förändra innehåll eller funktion på er site, t.ex en uppdatering av en plugin, läser vi igenom utvecklarnas beskrivning av vad uppdateringen innehåller. I normalfallet kan de flesta uppdateringar göras direkt på er sida utan att orsaka problem. I tveksamma fall testar vi uppdateringen i en separat miljö först. Allt för att minimera risken att er site inte fungerar som tänkt.

 

Vad kostar det?

Silver
1295 SEK/Mån
Uppdateringar 1 gång / vecka
Backup 1 gång / vecka
Säkerhetskontroll 1 gång / månad
Prestandakontroll 1 gång / månad
Upptidsbevakning 15 min
Förenklad månadsrapport
 
 
Tillval: Hosting för 595 SEK/Mån
Guld
1995 SEK/Mån
Uppdateringar 2 gånger / vecka
Backup 1 gång / dygn
Säkerhetskontroll 1 gång / vecka
Prestandakontroll 1 gång / vecka
Upptidsbevakning 1 min
Komplett månadsrapport
Manuell genomgång 1 gång /månad
 
Tillval: Hosting för 595 SEK/Mån

Alla priser exklusive moms. Kvartalsvis fakturering. Startkostnad kan tillkomma om din site är i behov av omfattande uppdateringar eller andra åtgärder.

Kontakta oss

Låter det intressant? Vi vill hjälpa dig att göra din WordPress site tryggare, säkrare, snabbare och helt enkelt bara bättre. Använd formuläret här till höger och berätta om din site och dina behov. Vi återkommer med ett förslag och berättar hur vi kan hjälpa dig.